Delta i kampanjen Mitt Europa

Det närmar sig 12 april och sista anmälningsdag för att delta i Mitt Europa. Kampanjen går ut på att visa vad EU-finansieringen gör för Sveriges regioner och kraven för att delta är inte krångliga.

 

Kom ihåg att ni som projekt mer än gärna får anmäla befintliga aktiviteter som ändå pågår under samma tidsperiod (4-12 maj) eller däromkring. Huvudsaken är att ni informerar om ert projekt. Ni kan också samordna aktiviteter eller haka på andras evenemang. Det enda viktiga är att alla projekt gör en egen anmälan för att visa bredden och mängden projekt som finns i hela Sverige.

 

Under de två tidigare kampanjåren har det bland annat ordnats öppet hus, panelsamtal, luncher, fikastunder, bussresor, solcellssafari, mässor och utställningar. Låt fantasin flöda men känn inga stora krav om tiden inte finns. Kraften ligger i att vi alla gör någonting samtidigt.
Ni kan också passa på att knyta aktiviteten det till Europadagen 9 maj.

 

Steg för att delta:

 

Anmäl dig här:
https://eufonder.se/eu-fonder/mitt-europa/anmalningsformular-2019.html
Så småningom hamnar din aktivitet på en Europakarta som visar alla projekt som deltar. Vi kommer också att dela upp aktiviteterna länsvis i en lista så man enkelt kan hitta aktiviteter i sin region.

 

När du är anmäld kan du fritt använda dig av informationsmaterialet i form av affischer, textförslag till sociala medier, annonsmaterial och annat. Materialet finns här: https://eufonder.se/4.2f75e6901621f17d6feb3fd2.html

Vi, förvaltande myndigheter, kommer att sprida informationen om evenemangen i våra kanaler och dessutom bearbeta media men sprid gärna ditt evenemang i egna kanaler så att folk hittar till ditt evenemang.

 

Vi ser gärna att du berättar för oss och andra om ditt evenemang och hur ditt projekt syftar till att lösa för samhällsutmaningar. Tagga allt material du eventuellt lägger ut i sociala medier med #mitteuropa och #euinmyregion.