Mitt Europa 2018 – save the date!

Under 2017 deltog Sverige för första gången i kampanjen Mitt Europa. 2018 kommer den igen, och ni som har EU-finansiering i er verksamhet är välkomna att delta. Notera redan nu 5-13 maj! Mer information kommer i januari.

 

Vad är Mitt Europa?
Mitt Europa (Europe in My Region) är en informationssatsning i hela EU som ger projekt möjlighet att visa sin verksamhet. Alla projekt, oavsett EU-fond eller verksamhet, har möjlighet att delta. 2017 deltog 25 länder, och Sverige var med för första gången. Här i Sverige hade vi aktiviteter på 85 platser från Jokkmokk till Malmö under en vecka i maj.

 

Bestäm datum nu!
Bestäm vilken dag som passar er bäst under 5-13 maj. En aktivitet kan vara Öppet hus där ni visar verksamheten, men det kan självklart vara andra typer av arrangemang som fungerar för ert projekt. Ett tips från 2017 är också att flera EU-finansierade projekt på samma ort går samman om en gemensam aktivitet.

I början av 2018 återkommer vi med mer information om kampanjen, registrering, länk till en anmälningssida mm. Det kommer också att finnas information på www.eufonder.se

 

Välkomna till Mitt Europa 2018!

 

Tillväxtverket, Jordbruksverket, Svenska ESF-rådet, Interregprogrammen, Leadergrupperna, Landsbygdsnätverket